Célunk, hogy a kóbor macska kolóniák létszámát kordában tartsuk, a további szaporulatot megelőzzük és a meglévő egyedek egészségi állapotát javítsuk.

Egyesületünk közreműködésével az elmúlt kilenc év több, mint ezer macska (70%-ban nőstény és 30 %-ban kandúr) ivartalanítását, és ezzel egyidejűleg sokuk egyéb orvosi ellátását oldottuk meg.

Hét éve indítottuk gazdis ivartalanítási programunkat, melynek során gazdiknak adunk lehetőséget házi kedvencük kedvezményes áron történő ivartalanításához. Így azon személyek is élhetnek kedvencük ivartalanításával, akik a magas állatorvosi költségek miatt nem tehetnék meg. Szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy saját macskájuk ivartalanítása által felelős állattartóvá válnak.

Az utcán élő cicák támogatása mellett az ivartalanítás népszerűsítését és a felnövekvő generációk tudatos és felelős állattartásra való nevelését tűztük ki célul. 2017-ben elindult a Luca Tanodája programunk. A felelős állattartás nagykövetünk Luca, aki a programon keresztül tanítja és neveli az érdeklődőket.

A cél a mentésre szoruló állatok számának csökkentése, amely hosszú távon egy a mainál sokkal jobb minőségű mentést tesz lehetővé. Ennek egyetlen módja az ivartalanítás és ennek népszerűsítése és beépítése a köztudatba. Mi erre koncentrálunk! Erre fordítjuk a támogatóink adományait.

Egyesületünk a céljaival egyetértő és a kóbor cicák szenvedéseit enyhíteni akaró és ennek érdekében cselekedni is kész jó szándékú emberek támogatásával képes a feladatait ellátni. A felajánlásokat folyamatosan várjuk és köszönettel fogadjuk. A kapott összegeket minden esetben és kizárólag a cicák ivartalanítására, orvosi ellátására és életkörülményeinek javítására fordítjuk.